maanantai 27. toukokuuta 2013

Kolmen kaverin kaksi jäätelöä

Taannoin jossain lehdessä oli juttu Kolmen kaverin jäätelötehtaasta. Kyseessä on helsinkiläinen yritys, jonka kolme kaverusta perustivat suurin piirtein paremman tekemisen puutteessa. He tekevät omien sanojensa mukaan jäätelönsä niin kuin ne kotonakin tehdään, eli aidoista raaka-aineista. Käytettävät raaka-aineet ovat kotimaisia. Lähtökohdat ovat siis kunnossa. Työkaveri näitä oli jo ehtinyt maistamaan, mutta ei suuresti tykännyt.


Kavereiden jäätelöitä ei kovin monessa paikassa ole tarjolla, mutta onneksi satuin Mustapekassa käydessäni vilkaisemaan jäätelölaariin. Tarjouksessa oli kaikkia kolmea makua, kaksi pakettia sai kympillä. Ei siis todellakaan halpaa, mutta eipä tarvitsekaan, jos on kunnon raaka-aineista tehtyä.


Mukaan nappaamamme maut olivat mansikka-vanilja ja mustikka-kardemumma. Pois jäänyt maku oli vadelma-valkosuklaa. Illallisen päälle näitä nyt sitten kokeiltiin jälkiruoaksi.

Mielestäni nämä olivat ihan sitä mitä niiden pitikin olla. Mansikka-vanilja maistui oikealle mansikalle. Ihan tuli itse tehty mansikkajäätelö mieleen. Oikein oli hyvää. Joskin tuo mustikka-kardemumma se vasta hyvää olikin. Erittäin hyvä makupari. Kardemumma muutoinkin on superhyvä mauste. Jee. Tämmöisiä jäätelöitä lisää!

2 kommenttia:

 1. Parasta jäätelöä mitä Suomesta saa. Linkkinä uusimmasta mausta makufiilistelyt.

  http://snapshotmotions.blogspot.fi/2013/09/3-kaverin-syksyinen-jaatelouutuus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvää on kyllä. Uusi maku on vielä minulla testaamatta, mutta tuskin enää kauaa. Ihan sitä pelkkää mustaherukkaa odottelin, mutta jännä tätä yhdistelmääkin on kokeilla.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...