1 valmis piirakkapohjataikina tai itse tehty piirakkapohja esim. näin
tuorejuustotäyte
200 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 dl kermaa
1/2 dl sokeria
1 muna
1 dl mansikoita
päälle
4 dl mansikoita
Levitä pohjataikina piirakkavuoan pohjalle. Sekoita täytteen ainekset ja kumoa pohjan päälle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. puoli tuntia. Levitä tuoreet marjat kypsän piirakan päälle.
Tämäkin oli varsin maukas piirakka. Tämä oli vähän tämmöinen juustokakun ja piirakan välimuoto. Maistui oikein mainiosti espresson kanssa. Jääkaapissa oli vielä lauantaisesta illallissessiosta jäänyttä kuohuvaa jälkiruokaviiniä Brachetto d'Acquita, joka sekin oli tämän kanssa hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti