sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rento ja rauhallinen sunnuntaiaamiainen kotona

Matkailun yksi ehdottomia hyviä puolia on valmis aamiainen. Hotellin pöperöillä pärjää pitkälle, mikä ainakin euroopassa onkin hyvä juttu, sillä lounasta on yleensä tarjolla vasta iltapäivän puolella. Tämän kesän matkallamme ei hotelliaamiaista ole luvassa, joten joudumme heti alkajaisiksi vääntäytymään johonkin lähikahvilaan sapuskaa hakemaan. Edellisen kesän kokemuksen mukaan tämäkään ei välttämättä ole huono vaihtoehto, mikäli hotellin lähistöltä löytyy riittävästi valinnanvaraa ja tällainen toiminta on myös paikallisten keskuudessa yleistä.

Joskus kotonakin on mukava vähän panostaa reilumpaan aamiaiskattaukseen. Yleensä tämä rajoittuu viikonloppuihin tai loma-aikaan, koska työaamuina tällaiseen luksukseen ei yksinkertaisesti aika riitä.

Tuossa yläpuolella olevassa kuvassa on tämmöinen kesäisen sunnuntain kotiaamiainen. Tarjolla on perussettiä, eli munakokkelia ja rapsakkaa pekonia, juustoja, croisantteja sekä ranskalaisella että italialaisella tavalla, mansikoita ja kirsikkatomaatteja, mysliä, hedelmiä ja kotitekoista leipää. Myös luonnonjogurtti kuului ohjelmaan, mutta se unohtui kuvasta. Siitä syntyi hyvä sekoitus myslin ja hedelmien kanssa. Niin, ja olihan tuossa pieni pullo samppanjaakin sekä italialaisia leikkeleitä. Kunpa olisikin joka aamu mahdollisuus tällaiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...