perjantai 23. elokuuta 2013

Kahvia norjalaiseen tyyliin

Norjassa en ole koskaan käynyt ja ehkä siksi maasta tuleekin lähinnä mieleen turska ja kirkonpolttohevi. Jälkimmäinen mielleyhtymä osui heti oikeaan työkaverin tuodessa toimistolle norjalaista espressopapua kokeiltavaksi. Kahvi oli nimetty sopivasti Black Coffeeksi ja mustan pussin alareunassa luki vielä varmuudeksi sana Hell. Pussin design muutoinkin tuki vahvasti mielikuvaani.


Eli siis odotukset olivat korkealla. Hienoahan tämä norjalaismetalli toki on parhaimmillaan, joten miksipä ei siis kahvikin. Avatusta pussista pöllähti ilmoille varsin hedelmäinen tuoksu. Paahtoaste näytti tuotteen nimeen nähden aika vaalealta. Voisivat vaikka sisilialaisen paahtimon tuotteita vilkaista, siellä sitä mustaa kahvia tehdään.

Pavut kaadettiin Juraan ja päräytettiin kone käyntiin. Maitokahvin juojat tuntuivat tykkäävän, mutta minä espressoni mustana juovana totesin tämän pikkuisen turhan makeaksi. En siis lisää kahviini sokeria, joten se makeus oli ihan siitä pavusta lähtöisin.

Moni pakkaus siis päältä kaunis, mutta sisältö sitten on jotain ihan muuta. Fingerporin Kusti Lapanen kyllä olisi varmasti tykännyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...