tiistai 13. elokuuta 2013

Taste of Flow 2013

Jopas, pääsin sittenkin maistelemaan myös Flow-festarin eväitä. Tuskan eväistähän jo kirjoittelin aiemmin. Töissä yhteistyökumppani tarjosi neljä kolmen päivän Flow-kutsuvieraslippua, joille ei löytynyt kuin kolme ottajaa. Päätin sitten uhrautua ja käväistä tarkastamassa ruokatarjonnan. Ehkä sieltä olisin jotain musiikkiakin löytänyt, jos olisi ollut enemmän kuin päivä aikaa valmistautua. Nopeasti listaa lukiessa artistit kuitenkin jakautuivat kategorioihin ei, ei todellakaan ja ikinä kuullutkaan. Näistä viimeisin oli eniten edustettuna.


Perjantaina ehdin maistamaan vain Street Gastron possuleivän. Tarkoitus oli syödä enemmänkin, mutta jostain syystä työkaverit pitivät pelkkää syömisstrategiaani vitsinä ja yrittivät houkutella katsomaan jotain musiikkiesityksiäkin. Sitä vinkumista kuunnellessa alkoi jo ärsyttää sen verran, että poistuin paikalta kokonaan.


Mutta se possuleipä oli mielestäni todella hyvää. Samaisen annoksen kanssani syönyt työkaveri M tykkäsi myös, mutta hän oli jo ehtinyt vip-alueella nauttia sen verran ilmaista Heinäkenkää, että kaikki tuntui olevan ihan parasta. Muina päivinä enempi Street Gastron eväitä syöneet kehuivat vegeleipää parhaaksi ja mollasivat muita. Minun mielestäni possussa oli just sopivan mausteinen soossi.


Tasty Dogsin hodarit olivat kuulemma oikein maukkaita.


Lauantaina oli muuta ohjelmaa, joten en ehtinyt syömään festareille ollenkaan. Sunnuntaina sitten kävin syömässä parikin lautasellista. Ensin otin Groteskin burgerin. Se oli nähtävästi unohdettu lämmittää. Kuten kuvasta näkyy, ei ohut cheddarsiivu ole yhtään ehtinyt sulaa, mistä voi jo lämpötilan päätellä. Pihvi oli kuitenkin nähnyt jossain elinkaarensa vaiheessa pannua liiaksikin. Se oli läpikypsäksi paistettu, mikä on aina vähän tylsää. Burgerista olisi saanut ihan kivan lämmittämällä sitä hetken mikrossa. Vaan ei se siitä 13 euron arvoista olisi tehnyt. New York Ninjan burgerit olivat kuulemma paljon parempia, mutta viileitä nekin.


Vip-alueelle taas tuli eksyttyä, kun törmäsin tuttuihin. Siellä oli juuri loppunut happy hour, josta oli jäänyt vähän ruokaa yli. Ostin naurettavan kalliin limpparin ja söin ilmaisen lautasellisen kylmää keittoa. Siinä oli tomaattia, papuja ja avokadoa. Ihan maukasta oli.


Ennen poistumista paikalta kävin vielä Chjokon kojusta nappaamassa suklaa-marja-tartaletin. Se oli hyvää, mutta olin valitettavasti jo niin ähkytäynnä, että makeasta tuli lähinnä paha olo.

Nyt siis tuli todistettua ihan omin silmin, että Flow-festareilla on varsin hyvä ruokatarjonta. Vaikka tuota burgeria tuossa vähän haukuin, niin oli se silti paljon parempi kuin Tuskassa tarjolla olleet vastaavat. Lisäksi Flow:n tarjonnasta ehdin syödä näiden kahden pikavisiitin aikana vain hyvin pienen osan. Monenmoista hyvää muutakin olisi ollut tarjolla, kuten sushia, erilaisia itäisten maiden ihmeitä ja Fafa'sin mahtavia falafeleja. Enempi syöminen olisi kuitenkin vaatinut myös musiikkitarjonnan kestämistä.

Vip-alueella kuitenkin tuli hieman turvaton olo perjantaina, kun happy hourin aikaan tarjolla oli ilmaista olutta ja tupakkaa. Missä ovat sosiaalitantat? Miksi ei holhota yhtään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...