sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kesälomalla aamiaisella

Kesäloman ensimmäisenä päivänä alkoi aina yhtä ilmoinen ja mukava Tuska Open Air-festivaali, jonne toki oli kolmeksi päiväksi lippu hankittuna. Koska mökä alkoi kuitenkin vasta iltapäivällä, oli aamulla hyvin aikaa käydä nauttimassa aamiaista kodin ulkopuolella.


Vaimokkeen vielä aloitellessa viimeistä työpäiväänsä ennen lomaa päätimme käväistä ennen kellokortin leimaamista siinä lähistöllä sijaitsevassa Tin Tin Tango-kahvilassa. Sieltä saa muuten aamiaista pitkin päivää. Eli ei haittaa, vaikka nukuttaisi vähän pitempäänkin.


Valitsimme molemmat aamiaisen nimeltään tango. Siinä oli vähän kaikenlaista maukasta. Taustalla soi vanha kotimainen iskelmä. Siis todellakin vanha. Paikan ilmapiiriin tämä musiikki sopi yllättävän hyvin. Tuli mieleen, että ehkä jokaiselle musiikkityypille on oma paikkansa. Siitä edelleen kehkeytyi pelottava ajatus, että ehkä jossain on paikka, jossa hip-hop kuulostaa hyvältä. Hmm.


Kesäloman ollessa jo huomattavasti pidemmällä käväisimme buffet-tyylistä aamiaista kokeilemassa Kluuvikadun Fazerilla. Paikka on kyllä viikonloppubrunssilta tuttu, mutta perusaamiaista emme ole siellä syöneet. Keskellä viikkoa väkeä näytti olevan aika vähäsen siinä vähän ennen klo yhdeksää, mutta jo puoli kymmeneltä joutui jonottelemaan kaikkea.

Fasun aamiaista on kehuttu siellä ja täällä, eikä ihan täysin syyttä. Syötävää näkyi löytyvän vähän joka lähtöön ja syödä sai sen verran kuin halusi. Loppua kohti meno alkoi vähän hyytyä, kun jonot pitenivät ja kaikki syötävä alkoi loppua kesken. Henkilökuntaa näkyi olevan ihan kivasti, mutta silti puutteista sai huhuilla useampaan otteeseen ennen kuin joku hoksasi lähteä hakemaan täydennystä. Lievää välinpitämättömyyttä ilmassa kenties?

Joka tapauksessa kesälomalla on mukava käydä aamiaisella kodin ulkopuolella, vaikka ei olisikaan reissussa. Seuraavalla lomalla täytyy kokeilla useamminkin, sen verran kivaa tämä oli. Tai sitten seuraavalla kesälomalla repäistään oikein kunnolla ja ollaan reissussa koko loma. Eihän sitä koskaan tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...