maanantai 29. heinäkuuta 2013

Hampurilaisella keskustan Midhillillä

Linnanmäen Kattilan ollessa uusi juttu viime kesänä kävimme tutustumassa porukalla Välimäen hampurilaisravintola Midhilliin, joka siellä aloitti toimintansa. Hampurilainen oli hyvä ja popcornpirtelö myös, mutta palvelu tökki pahasti. Tänä kesänä Midhill aloitti toimintansa myös Citykäytävässä Helsingin keskustassa. Pitihän tämäkin paikka nyt käydä koeajamassa.


Perjantaina iltapäivällä kellon ollessa neljä yläkerran puolella ravintolassa oli neljä pöytäseuruetta paikalla. Me olimme siis seurue numero viisi. Tyhjiä pöytiä oli paljon enemmän kuin täysiä. Alakerrassakin näytti aika tyhjältä. Lintsin paikasta poiketen tällä kertaa meiltä tultiin ottamaan tilaus saman tien. Popcornpirtelöä  ei enää ollut listalla. Hävytöntä!


Tämän jälkeen sitten alkoi odottelu. Ihan hirveän usein en ole hampurilaista odottanut yli puolta tuntia puolityhjässä ravintolassa. Kun ruoka lopulta saapui, oli se haaleaa. Kyllähän ne syömään pystyi, mutta yleensä lämmin ruoka on tapana tarjoilla lämpimänä. Annoimme lopuksi palautetta, johon tarjoilija sanoi, että olisivat toki tehneet annokset uusiksi, jos olisimme kertoneet. No, ei ollut tarkoitus istua koko iltaa hampurilaisella. Kokonaisaikaa tähän pikaiseen yhden ruokalajin ruokailuun tuhraantui joka tapauksessa yli tunti, josta suurin osa oli odottelua.

Hampurilaiset sinällään olivat ihan maukkaita ja meheviä. Eivät tosin pärjäneet Roslundin vastaaville. Ihan hyvä ruoka menee kuitenkin vähän hukkaan, jos perusasiat eivät ole kunnossa. Kiitos ja heihei. Emme tule uudestaan. Jos samoilla kulmilla olemme liikkeellä hampurilaisen kokoisen nälän iskiessä, menemme vaikka Hard Rock Cafeen, jossa osataan peruasiat, eikä ruokakaan ole yhtään huonompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...