2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli silputtuna
2 paprikaa pilkottuna1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 tlk paseerattua tomaattia
1 tl paprikajauhetta
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
300 g pepperonimakkaraa/salamia
suolaa ja pippuria
lehtipersiljaa koristeluun
450 g pastaa
(parmesaanijuustoa raastettuna)
Kuullota sipulia oliiviöljyssä paistinpannulla muutama minuutti. Lisää paprika, tomaatit ja paprikajauhe. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää lehtipersilja, paloiteltu makkara sekä suola ja pippuri. Tarkista maku. Anna hautua miedolla lämmöllä samalla kun keität pastan pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta keitetty pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Laita tarjolle ja koristele annokset lehtipersiljalla. Raasta parmesaania erilliseen kippoon, josta ruokailijat voivat sitä lisätä annostensa päälle makunsa mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti