keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Herkkusuut Floridassa: Florida's Fresh Grill

Kevään Floridan reissulla vierailimme Cocoa Beachilla, josta löytyi erinomainen kalaravintola varsin tavallisen näköisestä ostarista. Kyseisen ravintolan nimi on Florida's Fresh Grill ja se pitää ykköspaikkaa Tripadvisorin listalla kaupunkinsa ravintoloista.


Paikan ulkopuolella oli melkoisesti jonottajia, mutta kävimme kuitenkin kysäisemässä pöytää kahdelle. Ilmeisesti odottajat olivat enimmäkseen isompia seurueita, koska kahden hengen pöydän luvattiin vapautuvan noin vartissa. Saimme piipparin mukaan ja menimme ulkopöytään istumaan. Vartin päästä laite sitten piippasikin ja pääsimme ruokalistan pariin.


Paikan ruokalistalla on paljon kalaruokia, mutta joukossa on myös perinteiset lihaherkut niitä kaipaaville. Kyseisenä perjantai-iltana paikalla oli paljon hienosti pukeutuneita ihmisiä, joukossa myös ainakin yksi isompi juhlaseurue. Ravintolan nettisivuilla tosin sanotaan, että paikalle voi hyvin tulla rennosti sandaalit jalassa.


Päädyimme tilaamaan kalaa. Vaimoke otti paikan suosituimman annoksen eli grillatun miekkakalan. Minä puolestani kokeilin meriahventa. Lisukkeet ja kastikkeet sai valita vapaasti listalta. Molemmat annokset olivat erinomaisia. Tarjoilijan suosittelema valkoviini kävi myös kivasti meriahvenen kanssa.


Jälkiruoaksi päädyin kokeilemaan reissun ensimmäisen key lime pien. Se olikin aivan tolkuttoman hyvää. Paremman puoliskon crème brûlée oli myös erinomaista.

Jos joskus tie käy Cocoa Beachin kautta, kannattaa ehdottomasti poiketa Florida's Fresh Grillin kautta. Paikka ei ehkä ole kylän edullisin ravintola, mutta ruoka on hyvää ja palvelukin kohdallaan. Tämä ravintolakokemus oli yksi parhaista koko reissulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...