keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Tervetuloa, espressokone!

Edellisen espressokoneen hajoamisesta on jo reilut pari vuotta aikaa. Viisi vuotta kestänyt integroidulla myllyllä varustettu laite sai luvan olla viimeinen laatuaan meidän taloudessamme. Monenlaisia laitteita on tullut kyttäiltyä, mutta nyt lopulta päädyimme hankkimaan australialaisen Brevillen Infuser-laitteen. Breville tunnetaan näillä nurkilla nimellä Stollar.


Aluksi olin katsellut vain ja ainoastaan boilerilla varustettuja laitteita, mutta lopulta päädyin tällaiseen edullisempaan ratkaisuun. Täysin manuaalisella laitteella toki saisi varmasti täydellistä kahvia aikaiseksi, mutta laitetta pitäisi ensin oppia käyttämään. Siksi järkeilin rahojen menevän osin hukkaan, kun aikaa ja intoa ei kaikkien hienouksien opetteluun kuitenkaan löydy.


Infuserilla kahvi syntyy varsin simppelisti. Paketissa on mukana oikeastaan kaikki tarvittava. Kopautuslaatikon hankin kuitenkin erikseen. Parin kuukauden käytön jälkeen voin todeta hankinnan olleen mainio. Kahvi on hyvää ja maitovaahtokin erinomaista. Yritän aina aamukahvia tehdessäni jotain pientä taideteosta maitovaahdon avulla kahvin pinnalle piirtää. Kuviot ovat toistaiseksi olleet varsin abstrakteja. Netti näyttäisi kuitenkin olevan täynnä ohjeita maitotaiteilijaksi haluavalle. Eli jotain hienouksia olisi tässäkin opeteltavaksi, mikäli sitä aikaa ja intoa sattuisi löytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...