keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Siem Reapissa: Blossom Café

Kesälomareissullamme vietimme joitain päiviä Siem Reapin pikkukaupungissa Kambodžassa. Kävimme kahvilla hienoista cupcakeistaan tunnetussa Blossom Caféssa. Paikka mainostaa olevansa kakkutaidegalleria ja kyllähän ne kakut melkoisen upeita ovatkin.


Aiemmillakin Kambodžan vierailuilla olemme yrittäneet ruokailla ja tehdä ostoksia vastaavissa voittoa tavoittelemattomissa paikoissa, joissa autetaan maan huonompiosaisia asukkaita pääsemään elämässä eteenpäin kouluttamalla heitä ammattiin. Tällaisia paikkoja onkin hyvä suosia maassa, jossa työntekijän oikeudet eivät kovin kummoiset ole. Ahne ravintolanomistaja voi helposti teettää palkollisillaan kahdentoista tunnin työpäiviä kuutena päivänä viikossa miltei olemattomalla palkalla.


Blossom Café on erityisen hieno organisaatio myös siksi, että se kouluttaa nimenomaan paikallisia naisia. Naisten aseman parantaminen ja koulutustason nostaminen on paras tie kohti valoisampaa tulevaisuutta mille tahansa kansakunnalle.


Ne cupcaket muuten olivat erinomaisen makuisia. Lisäksi jäälatte oli parasta mitä matkan varrella eteemme saimme. Juoma peittosi starbucksit mennen tullen.


Blossom Café löytyy kävelymatkan päästä Old Marketin alueelta eli ihan kaupungin keskustasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...