torstai 14. toukokuuta 2015

Herkkutattirisottoa Komerosta

Twitterissä kuului kummia tuossa jokin aika sitten. Jostain Komerosta oli puhetta. Päätin tutustua asiaan tarkemmin.


Kyseessä on uudenlainen konsepti, jossa ruoka myydään valmiissa kahden hengen aterian ainekset ja reseptin sisätävässä pussissa. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka helppo valmistaa. Näin aluksi ideaa on kokeiltu Helsingissä Lasipalatsin aukiolla ja myöhemmin on tarkoitus avata automaattikomeroita sinne missä ihmiset liikkuvat. Suomen lisäksi muukin maailma on tarkoitus valloittaa. Mukana projektissa on vähän sieltä ja täältä tuttu Henri Alén.


Helatorstain kunniaksi kävin nappaamassa komerosta mukaan kaksi pussukkaa. Ensimmäisen näistä avasin saman tien. Pussi sisälsi herkkutattirisoton ainekset. Purin sisällön pussista pöydälle ja lukaisin ohjeen läpi. Aluksi hieman ihmetytti, että missäs ne herkkutatit ovat. Lopulta ne löytyivät jauheena riisin joukosta. No, käyhän se niinkin. Ryhdyin siis hommiin.


Ruoka valmistui helposti ohjeen mukaan ja lopputulos oli maukas. Välttelemiäni ainesosia ei ollut mukana fondia lukuunottamatta. Ymmärrettävästi fondi voi olla hankalasti korvattava. Annettakoon se siis anteeksi. Muutoin pussin sisältö oli hyvää tavaraa.

Varsin helposti voisin kuvitella Komerolla käyntiin sortuvani, kun työpäivän jälkeen on pakko jotain syötävää keksiä, eikä kotoa löydy mitään ja nälkäisenä ei keksi ideoita. Eikä tällaista nyt oikein voisi edes sortumiseksi kutsua, edes tällaisen ruokaintoilijan kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...