keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Thaimaalaista Itiksessä

Kovasti uudistunut entinen Itäkeskus, nykyinen Itis, on saanut thaikkuravintolan. Kyseessä on Kampissa sijaitsevan Thai Orchid-ravintolan uusi sivutoimipiste. Aluksi näytti siltä, että tämä uusi piste tarjoilee vain buffet-tyyppistä ruokaa, mutta nyt näkyi myös ruokalista saapuneen. Kävimme heti kokeilemassa antia.


Kampissa ruoka oli hyvää ja niinpä oli Itiksessäkin. Menin huonomuistisuuttani tilaamaan saman annoksen kuin edellisellä kerralla Kampissakin, eli papaijasalaatin kanalla. Myös parempi puolisko päätyi kanaan cashewpähkinöillä, joka kovasti kuulosti samalta kuin hänen Kampissa maistamansa annos. Pientä eroa näissä taisi kuitenkin olla.


Molemmat annokset olivat erinomaisen maukkaita. Ihan oli makumaailma autenttisen thaimaalainen. Papaijasalaatissa oli riittävästi potkua. Kun kunnolla kauhoi lientä salaatin päälle, oli syödessä jo vähän vedet silmissä. Näin sen olla pitääkin. Kun ei nyt sinne Aasiaan tänä jouluna päästä, niin käydään sitten vähän edullisemmin makumatkailemassa lähi-Aasiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...