tiistai 12. elokuuta 2014

Burritolla Lönnrotinkadulla

Enpä ollut kuullutkaan meksikolaisesta ravintolasta nimeltään Cholo. Vaan hyvä, että nyt kuulin. Tämä pienen pieni ravintola tarjoaa Lönnrotinkadulla Helsingissä meksikolaista katuruokaa. Tarjolla on burritoa, tacoa ja tostadaa. Täytevaihtehtoja on viisi ja kastikkeita kolme.


Tacoja olisi tehnyt mieli kokeilla, vaan ne olivat jo lauantai-iltapäivällä loppu. Siispä burritolla mentiin. Otin omani naudanlihatäytteellä. Paikan minulle esitelleet J&J ottivat kanaa kumpikin. Otin varmuuden vuoksi kastikkeeksi keskitulisen vaihtoehdon. Nähtävästi tulinen olisi ollut parempi, sillä tuo oli aika mieto.

Burrito tuli folioon käärittynä ja siitä sitä oli helppo avata sen verran, että pääsi päästä haukkaamaan. Kohtalaisen siististi sen sai syötyä. Eli helposti mukaan otettava ruoka on kyseessä. Me kuitenkin istuimme ihan pöytään, kun semmoinen vapaana oli.

Aluksi ajattelin ottavani kaksi burritoa, mutta tuhti aamiainen vielä painoi vatsassa ja siksi kokeilin ensin yhdellä. Hyvä niin, sillä rulla oli sen verran suuri, että olin totaalisen täynnä jo sen yhden jälkeen. Sanoisin, että isompaankin nälkään yksi tuollainen riittää minulle.

Ja entäs sitten se maku? Hyvää oli. Ehdottomasti pitää käydä kokeilemassa paikan muitakin täytteitä, joita ovat kanan ja naudan lisäksi possu sekä kaksi kasvisvaihtoehtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...