lauantai 1. kesäkuuta 2013

Cocktaileja kesäillassa

Kun on tuo kesäkin jo ja kaikkea, niin on aika siirtyä ulkotiloihin ja nauttia elämästä taas pitkän horroksen jälkeen. Tai jotain muuta lennokasta. No, Groteskin terassikauden avajaisten jälkeen eksyimme lähinnä sisätiloihin nauttimaan juomia.


Lähinnä tässä ajattelin mainita uuden kivan tuttavuuden eli cocktaibaari Liberty or deathin osoitteessa Erottajankatu 5. Nautimme uudistuneelta listalta muiden erikoistaitojensa ohella cocktailit suvereenisti tuntevan J:n (vaan älkää kysykö häneltä luottokorteista) kanssa vähintään kahdelle henkilölle tarjottavan teeseremonian nimeltään Liberty punch. Kannusta löytyi giniä, vermuttia, sitruunaa, vadelmaa ja seljankukkaa. Juoma oli oikein mukava tuttavuus. Vähemmän imelän ystävänä tämä putosi minulle oikein mainiosti. Tarjoilu teekannusta ja -kupeista oli hauska yksityiskohta.


Tämä nyt vähän reilun vuoden toiminut cocktailbaari on saanut kehuja vähän joka suunnalta. Ainakin näin alkuillasta paikan ollessa istumapaikkojen puolesta lähes täynnä palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Emme tosin olleet kovin vaateliaalla päällä.


Listalla olleiden muutaman drinkin lisäksi henkilökunta kyllä tekee muitakin juomia tuoreista raaka-aineista. J kysyi piña coladaa, mutta kookos ei kuulunut paikan raaka-aineisiin, joten tämä juoma ei ollut tarjolla. Vaan eipä haitannut, teeseremonia kävi oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...