keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Lounaalla Lontoon parhaassa pizzeriassa

Maaliskuun alun Lontoon reissulla päädyimme syömään Tripadvisorin ravintolalistauksen mukaan kaupungin parhaaseen ravintolaan. Nyt ravintola on tosin ehtinyt pudota jo useita sijoja alaspäin. Viimeksi tarkistaessani se mahtui niukin naukin top-10-listalle. Kyseinen ravintola on Fiddie's Italian Kitchen ja se on enemmän sellainen peruspizzeria ulkomuodoltaan.


Peruspizzeria eli ei, ei paikan pizzoissa mitään vikaa ollut. Olimme palaamassa Warner Brothersin studiokierrokselta kaupungin luoteispuolelta ja Fiddie's sattui hienosti matkan varrelle. Olimmekin Harry Potter -näyttelyn jäljiltä pizzan verran nälissämme.

Fiddie'sin isäntä vaikutti sellaiselta juuri tyypilliseltä italoravintoloitsijalta. Homma oli hallussa sekä sapuskan että asiakkaiden viihdyttämisen saralla. Pizzat paistettiin ilmeisesti kaasulämmitteisessä uunissa. Listalla oli varsin perinteistä italialaistyyppistä pizzaa sekä muitakin saapasmaan klassikoita. Pizzoissa oli ehkä hieman annettu periksi sijainnille, joskaan en nyt voi mennä väittämään, että kaikkien Italian maakuntien erikoisuudet tuntisin.

Pizzat saapuivat mallikkaasti, joskin yksi tilaus oli vaihtunut matkalla eri pizzaksi. Yksi italialainen leikkele oli vaihtunut vahingossa toiseen muiden täytteiden ollessa näissä kahdessa samat. Tämä ei olisi nälkäistä ruokailijaa häirinnyt, mutta ravintoloitsija halusi virheen kuitenkin korjata. Lopputulemana pizza sai tuplalihan. Juomistakaan ei laskutettu, kun ei nyt mennyt ihan nappiin.

Kaikin puolin maukasta pizzaa tarjosi Fiddie's. Varmasti käyn paikassa toistekin, jos niille nurkille vielä joskus eksyn. Ei ravintola kyllä mitenkään Lontoon paras ruokapaikka ole, mutta ei varmasti huonoinkaan. Jos pizza tai italialainen kotiruoka maistuu, kannattaa paikkaan poiketa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...