2 l kasvislientä
3-4 rkl misotahnaa
1 rkl kalakastiketta
300 g kanan rintafilettä suupaloiksi leikattuna
100 g munanuudeleita
50 g sokeriherneitä
50 g siitakesieniä
4 vartta kevätsipulia
2 kananmunaa
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi, lisää misotahna sekä kalakastike, ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Ruskista kanapalat pannulla öljyssä. Lisää kattilaan kanat, nuudelit, herneet ja sienet. Hauduta muutaman minuutin ajan. Koristele kevätsipulilla ja kananmunilla.
Ei kauheasti edes haitannut nuo väärät sienet, sillä keitto oli oikein maukasta näinkin. Ehkä pitää joskus kokeilla sillä tofullakin sitten.
3-4 rkl misotahnaa
1 rkl kalakastiketta
300 g kanan rintafilettä suupaloiksi leikattuna
100 g munanuudeleita
50 g sokeriherneitä
50 g siitakesieniä
4 vartta kevätsipulia
2 kananmunaa
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi, lisää misotahna sekä kalakastike, ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Ruskista kanapalat pannulla öljyssä. Lisää kattilaan kanat, nuudelit, herneet ja sienet. Hauduta muutaman minuutin ajan. Koristele kevätsipulilla ja kananmunilla.
Ei kauheasti edes haitannut nuo väärät sienet, sillä keitto oli oikein maukasta näinkin. Ehkä pitää joskus kokeilla sillä tofullakin sitten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti