maanantai 27. tammikuuta 2014

Thai-ruokaa Kampissa

Kerran aiemminkin olemme käyneet kokeilemassa thai-vietnamilaista ravintolaa Thai Orchid Kampin keskuksen alakerrassa. Samassa sumpussa on muitakin ravintoloita, eikä mikään niistä ole erityisesti vetänyt puoleensa. Mutta Orchidia tuli siis kokeiltua, kun listalla oli pad thai, joka on aivan superhyvää.


Tykästyimme tähän paikkaan kyllä heti ja testasimmepa heidän toisenkin pisteensä Herttoniemen teollisuusalueella. Se on ehkä enempi semmoinen lounasruokala ja lista on suppeampi, mutta ruoka oli varsin autenttisen thaimaalaisen oloista. Olimme silloin tapettiostoksilla vastapäisessä RTV:n putiikissa.


Nyt sitten Kampissa Taidehallin valokuvaaja Esko Männikön töitä esittelevässä näyttelyssä käväistyämme pysähdyimme syomään Orchidiin. Minä tilasin vihreän papaijasalaatin grillatulla kanalla ja parempi puolisko puolestaan otti paistettua kanaa cashewpähkinöillä osterikastikkeessa. Molemmat olivat todella hyviä. Minun ruokani oli kohtalaisen tulista, mutta ei kuitenkaan liiaksi asti. Aivan mahtava kirpeä jälkimaku maistui suussa pitälle iltaan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...