keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kevään jäätelömaut 3 Kaverilta ja Jymyltä

Keväällä pukkaa aina uusia jäätelömakuja. Niin tälläkin kertaa. Kun nyt vihdoin ilmatkin osoittavat lämpenemisen merkkejä, on näitä jo kiva maistella.


Tällä kertaa Kolme Kaveria julkaisi kaksi uutta makua: suklaa-kookos ja mango-appelsiini. Molempia piti toki maistaa heti kun vain pakkaukset käteeni sain. Molemmat osoittautuivat hyviksi, joskin suklaa-kookos olisi saanut olla vähän kookoksisempaa. Jos ei olisi tiennyt kookosta mukana olevan, niin eipä sitä olisi maistanut. Toisessa uutuudessa mango jäi vähän paitsioon. Molemmat olivat joka tapauksessa hyviä ja varmasti niitä tulee toistekin hankittua.


Toinen hyvien jäätelöiden kotimainen tekijä, Jymy, toi uutuusmakunaan markkinoille sitruunan. Tämä kuulemma sopii hyvin heidän aiemman superhyvän lakritsijäätelönsä kanssa. Itse en tykkää sitruunaa ja lakritsia sotkea, joten en moista kokeillut. Sitruuna kun on semmoisenaankin niin hyvää, että en kaipaa tuohon välttämättä kaveriksi mitään. Sama pätee lakritsiin. Sitruunajäätelö ei ollut kauhean hapan, minun makuuni olisi voinut olla jopa happamampikin.

On hienoa, että tällaisia oikeista raaka-aineista tehtyjä jäätelöitä on tarjolla ihan kotimaisilta toimijoilta. Jatkakaa hyvää työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...