keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kolmen kaverin kesän toinen uutuus

Kolmen kaverin jäätelötehtaalta pukkasi taas uutta makua tulemaan. Ja mikäs olikaan parempi ajoitus moiselle kuin kovin helleaalto vuosikymmeniin.


Edellinen uutuushan oli kahvijäätelö, joka julkaistiin kesäkuussa. Sitä ehdimme maistamaan juuri ennen kesälomareissua ja tämä toinen uutuus tuli sopivasti reissun jälkeen. Tuo reissu olikin vähän tavallista pidempi. Kirjoittelen siitäkin enemmän, mutta ne jutut menevät juuri aloittamaani matkablogiin.

Tässä uutuusjäätelössä on punaherukkaa ja kermajäätelöä sekä ripaus vaniljaa. Punaherukka ei ole koskaan kuulunut suosikkimarjoihini. Olen aina ollut mansikan ystävä. Tässä jäätelössä oli kuitenkin onnistuttu kivasti saamaan kirpeys ja makeus tasapainoon. Ei tämä toki mikään tajunnanräjäyttäjä ollut, kuten vaikkapa mustikka-kardemumma, mutta ei pahakaan. Ja ainahan nämä kavereiden jäätelöt on tehty ihan aidoista raaka-aineista, mikä on ainakin Suomessa todella harvinaista.

Arviot menivät taas ruokakuntamme sisällä vähän ristiin. Kun tämä minun mielestäni oli hyvin tasapainossa ja oikein hyvää muutenkin, piti parempi puolisko jäätelöä tylsänä. No, kenties emme sitten osta toista purkillista. Kotimaisten marjojen käyttämisestä toki annamme molemmat pisteet kavereille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...