torstai 19. kesäkuuta 2014

Kolmen kaverin kahvijäätelö

Kolmen kaverin jäätelötehtaan uutuusmakua taas arvuuteltiin alkukesästä. Lopulta uusi maku julkistettiin ja jopas olikin iso yllätys. Uusi maku oli Juhla Mokka. Kyseinen kahvijuoma viettää juhlavuotta ja siksi tämmöiseen yhteistyöhön oli päädytty. Aluksi vähän ihmetytti, sillä Suomessa on ihan hyvääkin kahvia. Toisaalta ison Pauligin tarjoama markkinointiapu voi olla tärkeä pienelle jäätelötehtaalle.


Arvelin, että uutuusmaku olisi tarjolla vasta juhannuksena alkavan kesälomamatkan jälkeen. Onneksi kuitenkin arvioni osoittautui vääräksi ja pääsimme kokeilemaan uutuusmaun jo ennen reissua.

Ja millainen yllätys tuo jäätelö olikaan! Kavereilla on selvästi homma hallussa. Kahvi maistuu jäätelössä juuri sopivasti ja makeuskin on kohdallaan. Ei siis ole äkkimakea eikä karvas. Jäätelössä olevat tummempi ja vaaleampi jäätelömassa sekoittuivat palloa pyöritellessäni sen verran lahjakkaasti, että en osannut niitä enää maistaa erikseen. Vaan yhteenhän ne on tarkoitettuken. Ja hyvin toimii.

Ehdottomasti tämän kesän uutuus peittoaa edellisen, josta en edes viitsinyt blogiin kirjoitella, kun se ei erityisesti säväyttänyt. Hyvä, kaverit, jatkakaa samaan malliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...