perjantai 25. elokuuta 2017

Burgerilla tai parilla Tuhkolmassa

Keväällä käväisimme Tukholmassa helatorstaiviikonloppuna. Vietimme kaupungissa neljä yötä, mikä oli meille molemmille ennätys. Minä en ollut koskaan aiemmin yöpynyt Tukholmassa.


Kävimme tutustumassa kaupungin kehuttuun burgeritarjontaan. Ensimmäisenä kokeilulistalla oli Flippin' Burgers, jota olen monessa yhteydessä nähnyt kehuttavan kaupungin parhaaksi. Emme tätä parhautta ihan ymmärtäneet. Ohuissa pihveissä oli kivasti paistopintaa, mutta muutoin pihvit olivat kuivahkoja ja burgeri kokonaisuudessaan vähän pliisu. Ranskalaiset olivat kunnon burgeripaikan mittapuulla aika kehnoja perusranuja.


Toiseksi burgeripaikaksi arpoutui Phil's Burger, joka myös löytyi joltain Tukholman parhaiden burgereiden listalta. Otimme burgereiden kaveriksi bataattiranskalaiset.


Olimme liikkeellä lounaan ja illallisen välimaastossa ja ravintolassa oli varsin rauhallista. Väen vähyys tuskin johtui ruoasta. Oli nimittäin hävyttömän mehukas ja maukas burgeri. Mahtava mediumkypsä pihvi, rapsakkaa pekonia ja hienosti sulanutta juustoa. Myös bataattiranskalaiset olivat mainioita.


Seuraavienkin vierailujen varoiksi jäi jokunen burgeripaikka odottamaan. Varmasti myös palaamme näitä testailemaan. Kun nyt peli on Tukholman yökyläilyn suhteen avattu, on tästä helppo jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...