keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Burgerilla Itiksessä

Itikseen on saapunut paljon uusia ravintoloita. Yksi näistä uutuuksista on burgeriravintola Lucky Bastard. Paikka mainostaa tekevänsä burgerinsa ja ranskalaisensa alusta alkaen itse. Pakkohan tuota oli käydä kokeilemassa.


Ruokalistalta löytyy useampi burgeri ja mukana on myös kasisvaihtoehtoja. Burgeriaan voi halutessaan tuunata lisäämällä täytteitä. Ranskalaisten lisäksi muitakin lisukkeita löytyy. Myös muutama ihan kivan kuuloinen shake on tarjolla. Juomapuolella oluita on hanassa useampikin ja lisäksi löytyy limppareita.


Ehdimme käydä Lucky Bastardissa jo kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla burgerit olivat jotenkin omituisen mauttomia. Päätimme antaa ravintolalle toisen tilaisuuden ja se kannatti. Toisella yrityksellä tulos oli erinomainen.

Otin toisella kerralla burgerini kahdella pihvillä. Tuloksena oli aika hurjan kokoinen burgeri, joka kovaan nälkään kuitenkin upposi kokonaan. Kolmeen kertaan kypsennetyt ranskalaiset ovat niin hyvin kuin ne vain voivat olla.

Tämän seurauksena olemme nyt ehtineet kokeilla kolme listan burgereista. Lucky Cheese on perus juustoburgeri, jossa on varsin paljon karamellisoitua sipulia. Kevin Baconissa on aina mainiota pekonia ja barbeque-kastiketta. Minun suosikissani Chili Chili Bang Bangissa on chorizohilloa, chilikastiketta ja paprikamajoneesia. Lopputulos ei ollut lainkaan tulinen, mutta muutoin makua löytyi kyllä mainiosti. Tuunasin Chili Chili Bang Bangini pekonilla. Pekoni sopi tähänkin mainiosti, joskin kokonaisuus oli varsin suolainen.


Tästä lähtien Itiksessä ruokaillessamme käymme kyllä syömässä Lucky Bastardin burgerin. Shaket ovat vielä testaamatta. Olutlistakin on autoilun vuoksi jäänyt vaille tarkempaa tutustumista. Jälkimmäiseen voisi hyvinkin tutustua jonain perjantai-iltana, jolloin klo 16-20 on tarjolla viikoittain vaihtuvat burgeri ja olut 15€ yhteishintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...