lauantai 1. elokuuta 2015

Hummerihodari

Viime vuonna (2014) vietimme heinäkuun neljättä Los Angelesissa. Silloin tutustuimme kaupungin parhaaksi ruokarekaksi jo pariin kertaan valitun Cousins Maine Lobsterin hummerihodariin. Tätä tajunnan räjäyttänyttä simppeliä herkkua lähdimme tänä vuonna samaisena päivänä kokeilemaan itse.


Pakastimessa odotti käyttöä jo parasta ennen -päiväänsä uhkaavasti lähestyvät kaksi kanadalaista hummeria.

4 hot dog -sämpylää
2 (pakastettua) hummeria
50 g voita
1/2 ruukkua korianteria

Sulata pakastetut hummerit pakkauksen ohjeen mukaan. Jos saat jostain eläviä hummereita, tiedät varmaan mitä niille tehdään. Halkaise hummeri ja ota pyrstölihat sekä saksien lihat talteen. Kuorista voit keittää liemen kalakeittoa varten. Sulata voi, lämmitä ja halkaise sämpylät sekä silppua korianteri. Paista hummerin lihat kevyesti pannulla voissa. Jaa lihat tasaisesti sämpylöiden väliin, kaada päälle reilusti voisulaa ja ripottele pinnalle korianteria.

Mainen pojat eivät tarvineet omaan hodariinsa korianteria. Lisäsin sitä nyt kuitenkin varmuudeksi ja se tuntui sopivan hyvin. Mahdollisesti alkuperäisessä tuotteessa oli jotain muutakin pelkän voisulan kaverina, mutta itse en muita makuja tunnistanut. Ja tämä toimii näinkin erinomaisen hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...