lauantai 22. maaliskuuta 2014

Memphisin burgerit

Helmi-maaliskuun taitteen viikonloppu kului Kampissa. Erinäisten sattumien ja hotellin supertarjouksen myötä päädyimme jopa yöpymään siellä yhden yön. Siinä sivussa tuli käytyä burgerilla Memphisissä.


Kampin Memphisistä olen kuullut varsin vaihtelevia ruokakommentteja. Joidenkin mielestä palvelu on ollut hidasta ja töykeää ja vastaavasti jotkut ovat kehuneet palvelua rennon mutkattoman hyväksi. No, nytpä on sitten ihan omakin kokemus aiheesta.

Jos nyt ihan totta puhutaan, niin tuskin pelkästään tuon burgerin takia olisin tätä tapahtumaa edes blogiini kirjannut. Syynä tähän postaukseen onkin lähinnä palvelukokemus. Kaikki ei mennyt ihan niin kuin piti ja juuri se, tai paremminkin se miten tilanne hoidettiin, olivat joitain hyvin epäsuomalaista.

Tilasin listan gourmet-burger-osiosta Waguy-burgerin mediumiksi paistetulla pihvillä. Harmikseni huomasin heti parin palan jälkeen, että pihvi on läpikypsä. Vilkutin tarjoilijalle, joka totesi saman ja kiikutti heti burgerini takaisin keittiöön. Erillisessä korissa olleet ranskalaiset jäivät pöytään ja mutustelin niitä siinä odotellessa. Tarjoilija vielä huikkasi keittiön ilmoittaneen seitsemän minuuttia annoksen valmistumisajaksi.

Varmaankin aika tarkasti sen seitsemän minuutin kuluttua uusi annos saapui pöytään. Olin jo syönyt ranskalaiseni ja uudessa annoksessa oli näitä toki sitten toinen satsi lisää. Tarjoilija kovasti pahoitteli epäonnistumista ja lupasi vielä jälkkärin kaupan päälle. Toinen burgeri näytti ihan oikealta. Jälkiruokaa emme erityisesti enää kaivanneet, mutta söimmepä kuitenkin puoliksi tarjoilijan ehdottaman mascarpone mojiton, joka oli ihan kiva.

Tuo burgeri oli ihan maukas, joskaan ei mitenkään tajuntaa räjäyttävä. Esimerkiksi toisen S-Ryhmän ketjun Chicosin gourmetburgerit rankkaisin korkeammalle. Palvelu kuitenkin oli tämmöiseen suomalaiseen perusmättölään harvinaisen toimivaa. Virheitähän sattuu, mutta usein niiden myöntäminen on kamalan vaikeaa. Tällä kertaa tämäkin hankala tilanne hoidettiin luontevasti ilman mitään turhia selittelyjä. Hyvä niin. Saatamme tulla toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...