keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pekoniin käärityt maustekurkut grillissä

Jäi vaivaamaan taannoin, kun kuulin, että maute- ja suolakurkkuja valmistava Myrttisen Kurkut oli jakanut somessa kuvan pekoniin käärityistä maustekurkuista. Kuulosti kokeilemisen arvoiselta.


Selvisi, että Myrttisläisten mielestä tämä herkku oli jo ihan klassikko. En ole koskaan kuullut kenenkään tällaista kokeilleen. Tai siis en ollut aiemmin. Nythän olen kokeillut jo itsekin. Tokihan mikään ei voi ainakaan huonommaksi mennä pekoniin käärittynä.

Myrttiset laittoivat kuvan mukaan vain pari pekonisiivua kurkun ympärille, mutta minä päätin varmuudeksi vähän liioitella ja laitoin tuplamäärän. Neljällä pekonisiivulla sai jo koko kurkun katoamaan.

Lopputulosta sitten maistelin sellaisenaan ja lopuksi vielä siivuina burgerin välissä. Kyllähän tämä toki lisäkkeenä menee muiden grillisörsseleiden joukossa, mutta en ehkä nyt kuitenkaan tämän jutun jujua ihan täysin sisäistänyt. Voipi olla, että en kokeile tätä uudestaan. Menee vahvasti osastoon "ihan kiva".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti