keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Supersuklaata Lontoosta

Keväisellä Lontoon piipahduksella parempi puoliskoni eksyi jännästi Harrodsin tavarataloon. Sieltä herkkuosastolta päätyi kotiin herkutteluhetkiin brysseliläisen Pierre Marcolinin kausisuklaata.


Tämä hyvin hedelmäinen, kaakaopitoisuudeltaan 78 prosentin, suklaa kuuluu kyllä parhaisiin koskaan maistamiini. Erityisesti kahvin kanssa nautittuna kyseessä on todella upea herkku. Eipä siis turhaan suklaantuntijan puoliso työkaverini ole tätä Marcolinia yhdeksi maailman parhaista suklaamestareista kehunut. Jos tulee joskus tämmöinen vastaan, niin kannattaa ehdottomasti maistaa.

Ps. Marcolinin putiikkeja löytyy näköjään Belgian lisäksi myös Pariisista, New Yorkista, Kuwaitista ja Tokiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti