Ensin on todettava, että lehdessä oli fiksusti kuva vain raaka-aineista, ei lopputuloksesta. Tämä on ymmärrettävää, sillä puuro harvoin esiintyy edukseen kuvassa.
3 dl tattarihiutaleita
1 dl kuivattuja viikunoita
1 dl kuivattuja taateleita
1 dl hasselpähkinöitä
1/2 dl mantelirouhetta
1 l mantelimaitoa
1/2 tl suolaa
Pilko hedelmät pienemmiksi ja rouhi pähkinät. Sekoita ainekset keskenään uunivuoassa. Paista 200-asteisessa uunissa tunnin ajan ja sammuta uuni. Jätä puuro hautumaan jälkilämmössä yön yli. Syö mantelimaidon kera.
Ainekset kuulostivat hyviltä, mutta lopputulos oli pienoinen pettymys. Maku oli makeahko, mutta jotenkin tylsä. Gluteenitonta puuroa kaipaavan kannattaa tätä kokeilla, mutta meillä tämä ei päässyt jatkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti