tag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.comments2023-06-29T13:28:35.554+03:00Sapuskalle!Aron Koominenhttp://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comBlogger85125tag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-81292337321944226742023-04-15T19:46:54.423+03:002023-04-15T19:46:54.423+03:00Tästä taitaa puuttua inkivääri, joka sekoitetaan c...Tästä taitaa puuttua inkivääri, joka sekoitetaan chilin, valkosipulin etc joukkoon? n 5cm tuoretta inkivääriä puoleen kiloon lohta. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-87955128989243532112022-11-20T06:49:24.407+02:002022-11-20T06:49:24.407+02:00Laita taikinan pintaan hitusen jauhoja niin silloi...Laita taikinan pintaan hitusen jauhoja niin silloin "Elmukelmut" ei tartu taikinaan kiinni. Vinkkinä sekin että taikinaan voi käyttää myös taikinanjuurta niin maku senkun vaan paranee.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-21340699422750484272022-11-05T14:57:58.208+02:002022-11-05T14:57:58.208+02:00Kiinnostaisi kovasti se toinen virhe! Onko joku lö...Kiinnostaisi kovasti se toinen virhe! Onko joku löytänyt? Tomihttps://www.blogger.com/profile/04318048448874680698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-25415521310849048482022-01-30T00:21:28.701+02:002022-01-30T00:21:28.701+02:00Merkur Review 2021 | Merkur | DMCasino
Check out o...Merkur Review 2021 | Merkur | DMCasino<br />Check out our comprehensive Merkur Review, <a href="https://www.kadangpintar.com/" rel="nofollow">온카지노</a> covering everything you need to know before you consider buying <a href="https://xn--o80b910a26eepc81il5g.online/merit-casino/" rel="nofollow">메리트카지노총판</a> a Merkur online. Rating: 4.1 · Review by David <a href="https://deccasino.com/review/merit-casino/" rel="nofollow">메리트카지노</a> WiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-71287885740843983692021-09-26T16:17:40.513+03:002021-09-26T16:17:40.513+03:00Tämä on aivan ihana Tämä on aivan ihana Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04226961340045453295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-30048785576000548972021-04-17T08:11:14.167+03:002021-04-17T08:11:14.167+03:00Kokeilin ja oli hyvää.Kokeilin ja oli hyvää.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07740593681995762839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-63608545225539330662021-02-17T20:14:17.964+02:002021-02-17T20:14:17.964+02:00Gulassi on todellakin unkarilainen ruoka, ja se on...Gulassi on todellakin unkarilainen ruoka, ja se on keitto... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05463813771435705678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-79826430081325818342020-05-08T06:37:30.866+03:002020-05-08T06:37:30.866+03:00Thanks for sharing, nice post! Post really provice...Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!<br /><br />An Thái Sơn chia sẻ <a href="http://www.google.ms/url?q=http://anthaison.vn/be-nam-noi-dien-vong-dien-co-anh-huong-gi-khong/" rel="nofollow">trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không</a> hay <a href="http://www.google.ms/url?q=http://anthaison.vn/vong-dien-cho-be/" rel="nofollow">võng điện</a> có tốt không và giải đáp <a href="http://www.google.ms/url?q=http://anthaison.vn/may-dua-vong-tu-dong-ts-cho-em-be-gia-bao-nhieu-mua-o-dau-tot/" rel="nofollow">cục điện đưa võng giá bao nhiêu</a> cũng như <a href="http://www.google.ms/url?q=http://anthaison.vn/mua-may-dua-vong-o-tphcm/" rel="nofollow">mua máy đưa võng ở tphcm</a> địa chỉ ở đâu uy tín.thulannguyenhttps://www.blogger.com/profile/12739173686013878533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-12472955783513915512020-02-16T07:26:02.390+02:002020-02-16T07:26:02.390+02:00hei, löysin blogiisi juurikin (no pun intended!) t...hei, löysin blogiisi juurikin (no pun intended!) tuosta virheestä johtuen, koska arvelin, että ohjeesta puuttuu vehnäjauhojen määrä ja niinhän se olikin. Mikähän se toinen virhe on? (Aion nim. leipoa muutakin tästä kirjasta, ja olisi kiva tietää, ettei mene leipä pilalle :DTuuliahttps://www.blogger.com/profile/10197026128264409099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-84397054364550810182019-10-09T20:43:41.932+03:002019-10-09T20:43:41.932+03:00Renatan vinkki toimii loistavasti. Riittävästi sip...Renatan vinkki toimii loistavasti. Riittävästi sipulia ja pitkä haudutus padassa; 3-4 tuntia. Ei jauhoja. Paprikajauhetta ei kannata säästellä.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01807030413856913317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-13483251524189529602017-12-04T08:20:33.752+02:002017-12-04T08:20:33.752+02:00Kiitos kommentista. Kiva kuulla, että jäätelö onni...Kiitos kommentista. Kiva kuulla, että jäätelö onnistui hyvin. Aidolla vaniljalla saa kyllä hyvin makua.Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-1556720014782360412017-12-03T19:10:51.560+02:002017-12-03T19:10:51.560+02:00Tehtiin ihan vaniljajäätelönä, tuli tosi hyvää 90-...Tehtiin ihan vaniljajäätelönä, tuli tosi hyvää 90-luvun alun käätelökoneella!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-62968815279347490322016-06-22T04:54:39.821+03:002016-06-22T04:54:39.821+03:00Olen kokeillut durumia, myös tipo-00 -jauhatuksell...Olen kokeillut durumia, myös tipo-00 -jauhatuksella, mutta en muistaakseni koskaan durumin ja tavallisen vehnän sekoitusta. Taikina toimii kuitenkin niin hyvin tavallisella vehnäjauholla, että en ole katsonut aiheelliseksi kokeilla muita virityksiä. Jostain olen lukenut, että ainakin Napolin alueella käytetään pizzataikinoissa vain tavallista vehnäjauhoa.Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-67241447008375892482016-06-16T23:22:28.874+03:002016-06-16T23:22:28.874+03:00Oletko koskaan käyttänyt osaksi durumvehnäjauhoja?...Oletko koskaan käyttänyt osaksi durumvehnäjauhoja?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-41236738093635355082016-03-18T09:01:44.189+02:002016-03-18T09:01:44.189+02:00Kiitoksia. Täytynee kokeilla noilla muutoksilla jo...Kiitoksia. Täytynee kokeilla noilla muutoksilla joskus itsekin. Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-73674169101458756512016-03-17T17:23:27.672+02:002016-03-17T17:23:27.672+02:00Hyvä resepti. itse laitoin kastikkeseen noin 150G ...Hyvä resepti. itse laitoin kastikkeseen noin 150G paseerattua tomaattia ja puoli litraa kermaa, jolloin lopputulos oli kastikkeen osalta todella lähellä orkkista. lisäksi muutin savupaprikan nestemäiseksi savuksi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-14130217231135807872015-05-13T23:07:17.182+03:002015-05-13T23:07:17.182+03:00Kyllähän näitä leveähköjä nuudeleita on tarjolla. ...Kyllähän näitä leveähköjä nuudeleita on tarjolla. Vaan ne oikeat leveät riisinuudelit käsittääkseni ovat tuoretavaraa ja valmistetaan tuorepastan tapaan ravintolassa paikan päällä. Niitä ei siis ole tarjolla kuivattuina. Leveä tarkoittaa tässä siis parin sormenleveyden verran.Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-9434276546783247972015-05-08T17:33:13.742+03:002015-05-08T17:33:13.742+03:00Leveitä riisinuudeleita löytyy aasialaisista kaupo...Leveitä riisinuudeleita löytyy aasialaisista kaupoista. Olen itse ostanut omani sieltä. Pidän kovasti. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01207644612411033010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-1965696550194399842015-01-04T13:41:17.932+02:002015-01-04T13:41:17.932+02:00Ole hyvä vaan. Kiva, että muistui sinullekin. Ankk...Ole hyvä vaan. Kiva, että muistui sinullekin. Ankka on hyvää.Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-81023662065661629772015-01-03T19:46:55.545+02:002015-01-03T19:46:55.545+02:00Resepti toimi erinomaisesti. Kiitos!Resepti toimi erinomaisesti. Kiitos!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-32811369932366249852014-12-17T16:27:55.952+02:002014-12-17T16:27:55.952+02:00 Lisää: http://cocovishop.com/tuotteet/carob. Lisää: http://cocovishop.com/tuotteet/carob. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-51489003470575167282014-12-14T17:35:29.688+02:002014-12-14T17:35:29.688+02:00No juu, näinhän Wikipediassa sanotaan. Eihän tuo t...No juu, näinhän Wikipediassa sanotaan. Eihän tuo toki ole lisäaine pahimmasta päästä. Valitettavasti johanneksenleipäpuujauhetta käytetään usein esimerkiksi vähennetyn rasvan aiheuttaman rakenneongelman korjaamiseen. Jäätelön tapauksessa mieleen tulee kermassa säästäminen. Muutoinkin sitä käytetään halpana korvikkeena aidolle asialle. Tästä syystä epäilykseni heräävät heti. Toivottavasti tosiaan Jymyn väki ei ole ollut vilppi mielessään lisäainelaarilla kaivelemassa.Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-54499018694027103052014-12-13T12:18:31.108+02:002014-12-13T12:18:31.108+02:00Et taida tietääkään, että Johanneksenleipäpuun hed...Et taida tietääkään, että Johanneksenleipäpuun hedelmät ja hunaja pitivät Raamatun mukaan Johannes Kastajan hengissä erämaassa 40 päivän ajan eli kovin kumoisesta lisäaineesta ei ole kysymys, E-koodit hämäävät. Jymyssä jauhetta on alle promille ja sen tehtävä on sitoa vettä. Ja koska luomutuotteesta on kysymys, senkin täytyy olla luomua. Yhtä luonnollista kuin sitruunanmehu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-29130029470770956262014-11-02T12:54:08.378+02:002014-11-02T12:54:08.378+02:00Tuossa vaiheessa ei nyt kyllä varmasti auta enää m...Tuossa vaiheessa ei nyt kyllä varmasti auta enää mikään. Taikina on selvästi ollut liian pehmeää. Käytännössä tämä johtunee liian vähäisestä jauhojen määrästä. Toinen vaihtoehto on liian lyhyt vaivausaika. Usein on leivonnassa ollut minullakin epäonnea, mutta tämän ohjeen kanssa ei näin ole käynyt. Viimeksi viikko sitten tein ison satsin taikinaa pakastimeen. Yleisneuvona sanoisin, että taikinaan kannattaa lisätä jauhoja, jos se on vaivaamisen loppuvaiheessakin vielä kovin tarttuvaista.Aron Koominenhttps://www.blogger.com/profile/01709046563679195570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8824962239029114459.post-35526173260913085332014-11-01T16:23:00.240+02:002014-11-01T16:23:00.240+02:00Anteeks nyt vaan mut nyt on taikina kelmus kiinni ...Anteeks nyt vaan mut nyt on taikina kelmus kiinni eikä irti lähe,<br /> mikäs neuvoks??Anonymousnoreply@blogger.com