keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kuuma chorizopasta

Tämmöinen makumatka maailmalle oli tarjolla Glorian Ruoka & Viini -lehden tuoreimmassa numerossa 8/2015. Valmistus vaikutti helpolta ja ruoka maukkaalta, joten arkiruoaksi tätä päätin heti tilaisuuden tullen kokeilla valmistaa.


1 sipuli
300 g chorizo-makkaraa
2 rkl öljyä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilihiutaleita
200 g kirsikkatomaatteja
400 g paseerattua tomaattia
500 g pennepastaa
1 tl suolaa
vettä
1 1/2 dl mustia oliiveja
mustapippuria myllystä

Hienonna sipuli ja leikkaa makkara noin 1/2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää sipuli, makkara ja paprika sekä chili. Paista sekoitellen noin kolme minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit, paseerattu tomaatti, (keittämätön) pasta ja suola. Sekoita ja lisää vettä niin, että kaikki ainekset peittyvät. Anna kypsyä kannen alla 15-20 minuuttia. Sekoita, lisää oliivit ja rouhi mausteeksi mustapippuria.

Noin, maukasta tuli. Eipä siinä muuta, teen toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...