lauantai 21. helmikuuta 2015

Tacolevy ja mangosalsa

Tällainen ohje löytyi Kodin Kuvalehden numerosta 2/2015. Päätinpäs kokeilla arkiruoaksi väsätä, kun vaikutti varsin helpolta. Mangoakin oli marketista löytynyt.


tacolevy
1 pss nahcoja
400 g naudan paistijauhelihaa
1 rkl tacomausteseosta (ohje täällä)
1 dl juustoraastetta
2 rkl jalapenoja

mangosalsa
1 kypsä mango
1 punasipuli
1 ruukku korianteria
hyppysellinen suolaa

Laita nachot uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää tacomausteseos. Kaada jauheliha nachojen päälle ja ripottele juustoraaste päälle. Lisää myös jalapenoja maun mukaan. Gratinoi uunissa 225 asteessa kunnes juusto on sulanut ja nachot lämmenneet.

Valmista sillä aikaa salsa. Kuori mango ja irrota hedelmäliha kivestä. Kuutioi hedelmäliha. Kuutioi myös punasipuli ja silppua korianteri. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta suolalla.

Nämä olivat ihan kiva yhdistelmä. Mangosalsa käynee kyllä monen muunkin ruoan kanssa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...