sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kanttarellipasta pekonilla

Parempi puoliskoni nappasi tämän ohjeen talteen jostain lehdestä. Valitettavasti hän ei enää muistanut, että mikä lehti mahtoi olla kyseessä. Ohje on siis lainattu, lähde tuntematon.


5 dl tuoreita kanttarelleja
1 rkl oliiviöljyä
4 siivua pekonia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 oksaa rosmariinia
spagettia
mustapippuria myllystä
raastettua parmesaania

Kuutioi sipuli pieniksi kuutioiksi. Leikkaa valkosipulin kynnet ohuiksi siivuiksi. Pilko kanttarellit 2-4 osaan koosta riippuen. Leikkaa pekoni suikaleiksi. Revi rosmariinin lehdet irti oksista ja silppua ne. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja laita pasta kiehumaan.

Kuumenna oliiviöljy pannussa ja lisää sipulit, pekoni ja rosmariini. Kuullota pari minuuttia. Lisää sienet ja paista muutaman minuutin ajan. Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria. Valuta pasta ja lisää panulle. Sekoita hyvin. Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

Tämä oli ihan kelpoa syksyistä pastaruokaa. Sopii hyvin myös arki-iltoihin, koska tämä syntyy todella nopsasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...