maanantai 11. huhtikuuta 2011

Savulohta ja herkkutattirisottoa

Viime viikolla kävin yhtenä päivänä lounaalla Helsingin Arabiassa, Hämeentien varrella, sijaitsevassa ravintola Dylanissa. Siellä söin erinomaisen maittavan annoksen savulohta ja sitrusrisottoa. Yritin lähteä samaa tekemään kotonakin, mutta vaimoke ei lämmennyt jälkimmäiselle komponentille. Sovimme sitten, että risottoon laitetaan sieniä.

Risotton ohjeen olenkin jo kertaalleen postannut, se löytyy täältä. Kanttarellien tilalle laitetaan vain herkkutatteja. Kuivattujen tattien suhteen toimi samoin kuin kanttarellienkin kanssa.

Risotton kaveriksi siis laitetaan pala savulohta. Mikäli lohesi on päässyt jäähtymään (eli ostit sen kaupan kalatiskistä, kuten minäkin, etkä savustanut itse), voit lämmittää sen pannulla. Laita risotto lautaselle ja lohipala siihen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...